Οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2021: Γιώργος Κορόμι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.
Όπως κάθε χρονιά Survivor, η Acun Medya έχει «κρύψει» τους παίκτες σε μυστική τοποθεσία, έτσι ώστε να μην τους εντοπίσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία. Παρ’ όλα αυτά, ο Οδυσσέας Μητσόπουλος από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» εντόπισε τη βίλα στην οποία διαμένουν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι. Οι παίκτες βρίσκονται σε μία βίλα ανάμεσα στην Ανάβυσσο και τα Καλύβια, με θέα τη θάλασσα, σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία.
Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν και γυρίσματα στη βίλα, καθώς οι παίκτες συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους μετά από σχεδόν επτά μήνες που είχαν να τους ανταμώσουν.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η παραγωγή δεν άφησε ούτε ένα λεπτό μόνους τους παίκτες με τις οικογένειές τους, γιατί δεν ήθελε να διαρρεύσει καμία πληροφορία, να μην έχουν οι φιναλίστ καμία εικόνα για τις απόψεις του κοινού. Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράστηκε τη δική του αστεία στιγμή από την χρονιά που ήταν εκείνος “κλεισμένος” σε ξενοδοχείο λόγω του ριάλιτι επιβίωσης.