Media

Βίκυ Καγιά: Δεν έχει συζητήσει κανείς μας για επόμενο GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια της παραγωγής του GNTM.

Καλεσμένη στο στούντιο του «Ευτυχείτε» από την Κατερίνα Καινούργιου -μια επίσκεψη που είχε προαναγγελθεί από μέρες-, η Βίκυ Καγιά είπε ότι,  κατά τη γνώμη της, ο σταρ του τελευταίου GNTM που μόλις ολοκληρώθηκε δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Καράβα. Αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν δική της πρόταση προς την παραγωγή του show και αισθάνεται εξαιρετικά ευτυχής και δικαιωμένη από το τρόπο που κύλησαν τα πράγματα. «Ο Γιώργος έχει τεράστια καριέρα, είναι οργανωμένος και δουλευταράς» είπε για τον συνάδελφό της, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά στην διάρκεια της εκπομπής για να πει την «καλημέρα» του στην «Βικάρα».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιώργο Καράβα και την Ζενεβιέβ Μαζαρί εκτός του επόμενου GNTM, η Βίκυ Καγιά υπήρξε κάθετη. «Δεν έχει συζητήσει κανείς για το επόμενο GNTM. Δεν ξέρω από που τα βγάζουν κάποιοι αυτά που γράφουν» απάντησε η παρουσιάστρια και κριτής του fashion reality του Star.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή σήμερα σε 650.000 αγρότες
Ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή 20/12: Το ωράριο
Chevron Right