Με νέα looks παρουσιάστηκαν στο πλατό της Τετάρτης 7/6 οι fashionistas του My Style Rocks, προκειμένου να συγκεντρώσουν τις βαθμολογίες τους για το επόμενο Gala.
Βέβαια αισθητά διαφορετικά σύνολα έφεραν η Ειρήνη και η Μέλντα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους. Αυτό δυσαρέστησε τις υπόλοιπες κοπέλες και τους τρεις κριτές, αφού το My Style Rocks βρίσκεται σε πορεία προς τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο, οπότε δεν μπορούν να έχουν σε αυτή τη φάση του ριάλιτι μόδας, τη βοήθεια από επαγγελματίες στιλίστες.
Κατά τη βαθμολογία της Ειρήνης Καζάκη από την κριτική επιτροπή, ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως ξέρει πως έχει βοήθεια, αλλά δεν έχει αποδείξεις γι’αυτό.
Το σχετικό βίντεο:
Πιο αυστηρός ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος της είπε πως τους κοροϊδεύει: «Το πήρες για προσβολή; Το θεώρησες προσβλητικό; Γιατί ένιωσες άσχημα αγάπη μου; Είναι πιο άσχημα το να έρχεσαι εδώ με κάποιον βοήθεια, με δανεικά ρούχα, σεταρισμένα από άλλον επτά μέρες και να μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας;
Δεν το κάνεις τώρα που το παραδέχτηκες πριν; Εγώ έχω διάθεση χιούμορ και να σου πω ότι το κόνσεπτ αυτό έχει πλάκα ενώ αυτό με τα ρόλερ δεν είχε. Εγώ δεν ήρθα να σε κοροϊδέψω μέσα στα μούτρα σου όπως το κάνεις εσύ!
Και εγώ δεν αισθανόμουν καλά πολλές φορές με αυτά που κάνεις και λες στα κορίτσια. Πολλές φορές έχω νιώθει προσβεβλημένος αλλά προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, όχι τα συγκεκριμένα και να σε καταλάβω», της απάντησε όταν η κοπέλα παραπονέθηκε για τα σχόλια που έλαβε στο προηγούμενο επεισόδιο.
Δείτε το απόσπασμα:
Παράλληλα ο Στέλλιος Κουδουνάρης σχολίασε την εμφάνιση της Μέλντας και τη μεγάλη διαφορά: «Πώς ήρθες τόσο αδιάφορη την πρώτη εβδομάδα και τώρα έτσι;»