Η Βάνα Μπάρμπα έχει προκαλέσει πολλές φορές με δηλώσεις της το τελευταίο διάστημα, κυρίως με τη γραμμή που κράτησε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη. Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου η ηθοποιός θα ανοίξει τα χαρτιά της στην Αννίτα Πάνια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με ισχυρή δόση αυτοκριτικής.
Η Βάνα Μπάρμπα μιλά για την απόφασή της να φύγει από τα Γιάννενα και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα. Μιλάει για τους μεγάλους έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή της και τους άνδρες που «δεν της άξιζαν», όπως χαρακτηριστικά παραδέχεται.
Μιλάει επίσης για τον πόλεμο που δέχτηκε από «φίλους» και μη στον χώρο της showbiz και των media, οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν για την προσωπική προβολή τους, και θυμάται τον πολυαγαπημένο φίλο της τέως σύντροφό της Χρήστο Κυριαζή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα παίρνει θέση για τα πολιτικά πράγματα και αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της που, αν πιστέψουμε στα δημοσιεύματα, θα έχει σχέση με την τηλεόραση.