Έφτασε η στιγμή που περίμεναν εδώ και μήνες οι φανατικοί τηλεθεατές του «MasterChef». Το reality μαγειρικής του Star κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 21:00, στις 21:00, ανεβάζοντας ακόμα πιο πάνω τον πήχη του ανταγωνισμού, κόντρα στα «Survivor All Star», «Σασμό» και «Γη της ελιάς».
Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «MasterChef 7»:
Πέντε επεισόδια θα διαρκέσουν φέτος οι οντισιόν – δύο εβδομάδες όλες κι όλες- και η διαδικασία που ξεκινάει απόψε θα είναι συνοπτικές και χωρίς πολλά περιθώρια διαφυγής για τους διαγωνιζόμενους, αφού ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πείσουν τους κριτές για τις ικανότητες τους, μαγειρικές, συγκέντρωσης και ψυχραιμίας, στην πρώτη δοκιμασία για να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι.
Στις σκηνές, που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνουν την είσοδό τους στο πλατό και να εξηγούν τους όρους του φετινού παιχνιδιού. Βλέπουμε επίσης κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, ανάμεσά τους και δύο δίδυμα αδέλφια που διαγωνίζονται ο ένας απέναντι στον άλλο και ακούμε τι απαντούν στις «αδιάκριτες» ερωτήσεις των κριτών.
Δείτε σκηνές από το πρώτο επεισόδιο του «MasterChef 7»:
Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά με την κορούλα του, την Ιζούμι, η οποία δηλώνει έτοιμη να πάρει μέρος στον διαγωνισμό:
https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX/?hl=el
«Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά και τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια» σημειώνει η επίδοξη σεφ στη λεζάντα.
Η ανάρτηση του Πάνου Ιωαννίδη:
https://www.instagram.com/tv/CnXBf9ioVD9/?hl=el