Οι διακοπές είναι ιερές για την Ελένη Μενεγάκη η οποία, από τότε που κατοχύρωσε τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης», ανάμεσα στους όρους που θέτει στα κανάλια είναι και οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης της εκπομπής της.
Κι αυτό διότι η παρουσιάστρια είναι φανατική της θάλασσας και των αποδράσεων. Κάθε χρόνο, εκτός της Καρύστου, όπου παραθερίζει η οικογένειά της, και της Άνδρου, όπου έχει τη βάση της εδώ και χρόνια, η ωραία Ελένη δεν παραλείπει να επισκεφτεί και άλλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, συνήθως με σκάφη φίλων της. Οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να την «ενοχλούν» είναι πολύ κοντινοί συνεργάτες της και αυτό μόνο αν προκύψει κάτι επείγον.
Γι’ αυτό και το βίντεο που ανάρτησε η παρουσιάστρια από τα γυρίσματα που κάνει αυτές τις ημέρες στην Άνδρο προκάλεσε την έκπληξη των φίλων της.
Όμως η εξήγηση είναι απλή. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, εκτός από αγαπημένος καλεσμένος της Ελένης, κάνει από πέρυσι την εκπομπή «Fishy» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί από το Mega, όσο διαρκεί το καλοκαίρι.
Στην τελευταία του επίσκεψη στο πλατό της «Ελένης» λοιπόν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέσπασε από την παρουσιάστρια την υπόσχεση πως θα τονβοηθήσει να εξερευνήσουν μαζί την Άνδρο. «Αφού θα συνεχίσεις με το “Fishy”, θα περάσεις καθόλου από τα δικά μας χωριά; Θα σε περιμένω; Θα μου βάλεις τέρμα νησιώτικα να βγω;» είχε ρωτήσει πριν από ένα τρίμηνο περίπου η παρουσιάστρια τονηθοποιό όταν επισκέφτηκε την εκπομπή της.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:
Το βίντεο από την επίσκεψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην «Ελένη»: