Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με πόσα χρήματα θα πήγαινε στο Survivor

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει με πόσα χρήματα θα δεχόταν να συμμετέχει στο νέο κύκλο του Survivor.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του Survivor, όπου ξεκινάει σύντομα στο ΣΚΑΪ.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αποκάλυψε πως μόνο σε περίπτωση που είχε μια δελεαστική, θα συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε πως η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε μικρή προσφορά για να συμμετέχει κι αυτή στο Survivor.

«Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα επιστρέψει για να τραγουδήσει στον ημιτελικό του J2US όπου συμμετείχε, χωρίς τον παρτενέρ της, τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη με την ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του Survivor.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Έκκληση για συμμετοχή των πολιτών στα τεστ μέσω του testing.gov.gr
Γιορτινό σποτ από την ΕΛ.ΑΣ.: Ακόμα και ο Άγιος Βασίλης τηρεί τα μέτρα για τον κορονοϊό
Chevron Right