Media

Νίκος Γεωργιάδης για Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή τη φορά το πήρε αλλιώς…»

Ο Νίκος Γεωργιάδης μετέφερε στο «Πρωινό Σουσού» όλα τα νεότερα για την ψυχολογική κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου μετά από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι τρυφερές περιπτύξεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα που απαθανατίστηκαν σε βίντεο που έκανε τον γύρω του ελληνικού διαδικτύου φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εκτός των πρωταγωνιστών, την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρίσκονταν σε σχέση με τον εφοπλιστή πριν από δύο χρόνια περίπου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από την αποκάλυψη απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, εκτός ίσως από κάτι που είπε στον αέρα της εκπομπή της την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, ότι πρόσφατα εκνευρίστηκε με τους γονείς που της είπαν «εμείς στα λέγαμε».

Σήμερα, ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του ΟΚ και φίλος της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε στο «Πρωινό Σουσού» ότι συναντήθηκαν με την παρουσιάστρια το βράδυ της Πέμπτης, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, και περιέγραψε την ψυχολογική κατάστασή της.

«Αυτό που είδα με χαροποίησε. Βγήκαμε για φαγητό και περίμενα να δω μία Κατερίνα στενοχωρημένη και είδα μία Κατερίνα πολύ καλά, με πολύ εύθυμη διάθεση. Κατάλαβα ότι αυτή τη φορά το πήρε αλλιώς και χαίρομαι για την Κατερίνα» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν οι θεωρίες και οι φήμες για την υγεία της
Ανακόντα 200 κιλών: Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο είδος φιδιού στον κόσμο (Βίντεο)
Chevron Right