Media

Άννα Βίσση: Ανέβασε στόρι όπου τραγουδάει Βανδή

Η Άννα Βίσση ανέβασε ένα στόρι στο Instagram όπου ερμηνεύει ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά».

Η Άννα Βίσση θα συναντηθεί το Σάββατο (26/12) με την Δέσποινα Βανδή στο πλατό του Just the 2 of Us και οι ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση δημοσίευσε ένα στόρι, όπου μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, τραγουδούν το «Στα δωσα όλα» της Δέσποινας Βανδή. Με τη σειρά της, η Βανδή έκανε repost το story στο δικό της προφίλ.

Επιπλέον, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στη συνάντηση των δύο μεγάλων καλλιτέχνιδων και δήλωσε πως «εγώ είπα να μη γίνει αυτό το follow ακόμα. Ηθελα να το κάνω στον αέρα! […] Στον τελικό του Just το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοίγουν - Το νέο ΦΕΚ
Ο Στέργιος Καλύβας νέος προπονητής του Ηρακλή
Chevron Right