Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κατάφερουν να ξεχωρίσουν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και έτσι πήραν το εισιτήριο και για την επόμενη. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουν να λένε «καλημέρα» μέσα από το STAR και την εκπομπή «Breakfast @ STAR».
Ωστόσο, υπάρχουν ανακατατάξεις στην πρωινή εκπομπή του STAR προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, που πέρσι ήταν στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN, προστίθεται στην παρέα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, η οποία αποτελείται από τη Μαίρη Αργυριάδου και τη Λιλή Πυράκη.
Φυσικά, στις θέσεις τους παραμένουν τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τη στήλη της μαγειρικής όσο και η Άση Μπήλιου με τη στήλη της αστρολογίας. Μάλιστα, το STAR έδωσε στη δημοσιότητα και το τρέιλερ της εκπομπής «Breakfast @ STAR» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.