Media

Πάνος Καλλίδης: Η αντίδραση των παιδιών του για το Survivor

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη αποκαλύπτει πως υποδέχτηκαν τα παιδιά τους το νέο, ότι ο πατέρας του θα συμμετέχει στο Survivor.

Ο Πάνος Καλλίδης συμμετέχει στο νέο κύκλο του Survivor και η σύζυγος του αποκαλύπτει πως υποδέχτηκαν το νέο τα παιδιά τους.

Η Λεάννα Μάρκογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για το ταξίδι του γνωστού καλλιτέχνη στον Άγιο Δομίνικο.

«Επικοινώνησε την ημέρα που έφτασε. Μου λέει “έχουμε πολύ λίγες ώρες, μου παίρνουν το τηλέφωνο, να προσέχετε”. Η βαλίτσα έγινε σε 5 λεπτά. Ήταν πολύ λίγα τα ρούχα που πήρανε. Μαζί την φτιάξαμε. Στα παιδιά το είπε χαριτολογώντας ότι θα πάει στο Survivor. Η μεγάλη μου τον τρόλαρε λέγοντας “μπαμπά μου που πας, είσαι παππούς εσύ;”. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί του έδωσαν κάτι γράμματα. Τα χρήματα είναι καλά. Πιστεύω θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πυροβολισμοί στη Ηλιούπολη
ΠΟΥ: Η πανδημία του κορονοϊού δεν θα είναι η τελευταία
Chevron Right