Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται σήμερα στην παρέα των Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πανέτοιμη να μιλήσει για ό,τι επιθυμεί να αφήσει πίσω της, αλλά και για ό,τι καινούριο θέλει να της φέρει ο νέος χρόνος.
Μιλά για την πολύχρονη σχέση της με την τηλεόραση, αλλά και για τον κύκλο που έκλεισε με το τέλος της εκπομπής της. Δηλώνει προετοιμασμένη γι’ αυτό το τέλος, κι έτοιμη για το επόμενο, εντελώς διαφορετικό, τηλεοπτικό της βήμα, γιατί όπως λέει «παραείχα ταυτιστεί με το κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής».
Ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρει το gossip, αλλά το infotainment, γιατί «η εποχή ζητάει άλλα πράγματα» και η ίδια είχε μάθει από μικρή, να είναι όπως λέει χαρακτηριστικά, «άλογο κούρσας».
Θυμάται τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς, τις πρώτες ανταποκρίσεις της, αλλά και την πιο σοκαριστική τηλεοπτική εμπειρία της και εξηγεί πώς καταφέρνει εδώ και δεκαετίες να εργάζεται στην Αθήνα, αλλά παράλληλα να ζει στην Θεσσαλονίκη και να είναι πάντα παρούσα στην οικογένειά της.
Μιλά ακόμα για την αγάπη της στο τραγούδι και αποχαιρετά τον χρόνο που φεύγει με ένα ρεφρέν από το αγαπημένο της τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι.