Media

Γιώργος Λιάγκας: Ποια διαδέχεται τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Μια ξανθιά παρουσία θα διαδεχθεί τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, την επόμενη σεζόν, και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει στο πλευρό του τη Δούκισσα Νομικού για το lifestyle περιεχόμενο του «Πρωινού».

Η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, ύστερα από εννέα χρόνια, από τον ΑΝΤ1 οδηγεί σε ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού αναζητούσαν μια γυναίκα που θα μπορούσε να αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι του «Πρωινού», πλάι στον Γιώργο Λιάγκα, και φαίνεται πως τη βρήκαν στο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα «Real News», στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Όπως φαίνεται, ο Γιώργος Λιάγκας και το κανάλι συμφώνησαν να αναλάβει εκείνος εξ ολοκλήρου την παρουσίαση της εκπομπής χωρίς κάποια γυναίκα στο πλευρό του με ισότιμο ρόλο, αλλά με έναν ειδικό αφού θα επιφορτιστεί με το lifestyle περιεχόμενο του «Πρωινού».

Στο τραπέζι των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 έπεσαν τόσο το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή όσο και εκείνο της Δούκισσας Νομικού, με την τελευταία να αποκτά προβάδισμα λόγω και των πολύ καλών σχέσέων της με τον τηλεοπτικό σταθμό εδώ και χρόνια.

Η Δούκισσα Νομικού, λοιπόν, αναμένεται να βρίσκεται στο πλατό από την αρχή της εκπομπής και η ομάδα της εκπομπής θα απαρτίζεται από τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

https://www.instagram.com/p/Cds6Pc2NDrU/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισραήλ: Δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους στη Ναμπλούς
Κυριάκος Μητσοτάκης για Αποκατάσταση Δημοκρατίας: «Γιορτάζουμε σήμερα 48 χρόνια γόνιμης δημοκρατικής διαδρομής»
Chevron Right