Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα μετά από την αποχώρησή της από το Survivor All Star κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».
Η πρώην Survivor μίλησε για την φετινή της εμπειρία και για το γεγονός πως δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα και να ψηφιστεί για να αποχωρήσει. Κι αυτό δεν έχει τελικά καμία σχέση με το πόσο πολλούς followers έχει ο καθένας από τους παίκτες όπως διατυμπάνιζε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Όπως είπε: «Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο είχα και συνεπιβάτες αρκετούς Έλληνες που μου έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου «τι κάνεις εδώ;», ήταν τα πρώτα της λόγια στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.
Σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη είπε: «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες. Θέλω να φέρει το έπαθλο στο σπίτι. Τον στηρίζουμε κι εγώ κι η Σούκι(η γάτα της)», ήταν η απάντησή της.
Στο τέλος η κουβέντα πήγαινε προς τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η Ευρυδίκη θέλησε να βάλει τέλος: «Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δεν θέλω να πω κάτι», συμπληρώνοντας πως ελπίζει να αργήσει να φύγει ο Κωνσταντίνος από το Survivor All Star και να συνεχίσει ως το τέλος όπως έγινε και με το Asia Express.