Media

Ψυχοκόρες: Η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 με δυνατή μεταγραφή από τον Σασμό

Η ηθοποιός  που μετακομίζει από τον Σασμό στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.

Μία αποχώρηση βόμβα έρχεται στον Σασμό. Μία από τις ηρωίδες της σειράς του Alpha αποχωρεί και μετακομίζει στον ΑΝΤ1 όπου θα πρωταγωνιστήσει σε νέο του σίριαλ.

Στον Σασμό οι εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές και να κρατούν σε μεγάλη αγωνία τους τηλεθεατές. Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς του Alpha όμως ετοιμάζει τις βαλίτσες της και φεύγει από την Κρήτη. Αποχωρεί οριστικά από το σίριαλ που κατέκτησε την κορυφή της βραδινής ζώνης για δύο σεζόν και ετοιμάζεται για νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Μπορεί ο Σασμός να παίρνει το πράσινο φως για τρίτη σεζόν και οι περιπέτειες για την Αργυρώ και τον Αστέρη θα συνεχιστούν για μία ακόμη χρονιά, αλλά δεν θα συμμετέχουν όλοι στη σειρά. Η πρώτη αποχώρηση έρχεται από τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, δεν θα είναι και η μοναδική, αλλά σίγουρα είναι η πρώτη που ανακοινώνεται.

Η τηλεοπτική μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά, της Στέλλας από τον Σασμό όχι μόνο φεύγει από το σίριαλ, αλλά και από τον Alpha και ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον ΑΝΤ1 στη νέα σειρά στην οποία ποντάρει πάρα πολλά το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος για τις Ψυχοκόρες που θα είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός όχι μόνο έχει μιλήσει και έχει συμφωνήσει με την παραγωγή, αλλά έχει υπογράψει κιόλας για τη μεταγραφή της. Βέβαια, ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά πιστεύεται ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουν γίνει γνωστοί οι περισσότεροι ηθοποιοί από το καστ.

Το σενάριο της νέας σειράς το υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη και αναφέρεται σε ένα φαινόμενο που κυριάρχησε έως τα μέσα κυρίως του προηγούμενου αιώνα. Ο λόγος για νεαρές κοπέλες οι οποίες έρχονται από την επαρχία στην Αθήνα, για να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες σε ανθρώπους της ανερχόμενης αστικής τάξης. Μοναδική τους ελπίδα να νυμφευθούν σύντομα έναν καλό και εργατικό νεαρό, αλλά πέφτουν σε βάσανα και περιπέτειες.

Πρόκειται για ένα σίριαλ εποχής, όπου οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, μια και ο ΑΝΤ1 θέλει να κρατήσει το μυστήριο μέχρι την έναρξή του.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αφήνει την «κόρη» της Ευγενία Σαμαρά:

https://www.instagram.com/p/CnxOTA0Ltmk/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κατρίνης: «Ναι» σε κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη, οι όροι του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Κουρής: Η αποτυχία μου έδωσε φέτος ένα χαστούκι πολύ ωραίο
Chevron Right