Το κλίμα στην εκπομπή «Love It» ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο το μεσημέρι της Τετάρτης και η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε με συγκίνηση στην καλεσμένη της.
Στην εκπομπή φιλοξένησε την συγγραφέα Ματίνα Κυριάκου, που έγραψε το βιβλίο «Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος», καθώς έχασε το γιο της από καρκίνο.
«Το πόσο έχω συγκινηθεί ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο “Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος”. Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί συναισθηματικά δεν μπορώ να σας το πω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Παράλληλα, δήλωσε πως «αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χαίρομαι που μέσα από τον πόνο, μέσα από αγώνα και μέσα από τέτοιες διαδικασίες, πόσω δε μάλλον την απώλεια του παιδιού σου, να έχεις τη δύναμη να δώσεις αγάπη και ελπίδα σε πάρα πολλές οικογένειες. Θέλω να σας πω πολλά μπράβο μέσα από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω να μην φορτιστώ συναισθηματικά περισσότερο από αυτό που πραγματικά τηλεοπτικά μπορώ να διαχειριστώ».
«Ειλικρινά, αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη δική μου ζωή», σχολίασε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.