Media

Survivor 2021: Η επιστροφή μετά τις γιορτές

Πότε επιστρέφει το «Survivor 2021» στις οθόνες μας με τη νέα χρονιά και τι πρέπει να περιμένουμε.

Προσωρινή παύση για το «Survivor 2021» λόγω γιορτών. Το reality επιβίωσης του Σκάι, που «θέρισε» τους  αντιπάλους του στη μάχη της τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα προβολής του σημειώνοντας ανήκουστα σκορ, έως και 48.5% στο δυναμικό κοινό στο τέταρτο της αποχώρησης του Μιχάλη Αρναούτη, επιστρέφει στις οθόνες μας την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ημερομηνία που θα έκανε πρεμιέρα, με βάση τους αρχικούς υπολογισμούς, πριν ο Σκάι και η Ατζούν Μίντια αποφασίσουν να κάνουν τον αιφνιδιασμό.

Να θυμηθούμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς οι  Διάσημοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη αλλά είχαν και την πρώτη απώλεια, τον πυγμάχο Μιχάλη Αρναούτη, ο οποίος αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού, αφήνοντας την ομάδα με εννέα παίκτες.

Όμως,  ούτε στο στρατόπεδο των Μαχητών τα πράγματα πάνε καλά. Η ένταση ανάμεσα στην Έλενα Κρεμλίδου, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Σοφία Μαργαρίτη είναι κάτι παραπάνω από προφανής, αφού ο Γιώργος και η Μαρία κατηγορούν την Μαριπόσα ότι συστηματικά αποφεύγει να κάνει δουλειές και αφήνει στους άλλους όλες τις  αγγαρείες.

Επίσης, η ήττα της Τετάρτης έχει ως συνέπεια  ότι οι Μαχητές θα αργήσουν να βάλουν μια στέγη πάνω από  το κεφάλι τους και να αποκτήσουν τον μηχανισμό που συντηρεί τη φωτιά στην παραλία.

Η Μαριπόσα έχει μπει στο στόχαστρο και των χρηστών του Twitter που καταφέρονται εναντίον της με αυξανόμενη μανία ενώ, στον αντίποδα, η Κάτια Ταραμπάνκο, που όλοι πίστευαν, πριν από την πρεμιέρα του show, ότι θα είναι κόκκινο πανί για τους τηλεθεατές, φαίνεται να κερδίζει πόντους συμπάθειας λόγω επιδόσεων και συμπεριφοράς.

Και αυτό ενδέχεται να παίξει αποφασιστικό ρόλο αφού φέτος αφενός βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες και, αφετέρου, το κοινό, μπορεί μέσω της θετικής ψήφου να κρατήσει έναν παίκτη στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Νεκρή 18χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα στις ΗΠΑ
Σακελλαροπούλου από «Σωτηρία»: Το 2020 ανήκει σε γιατρούς και νοσηλευτές
Chevron Right