Το The 2Night Show ανοίγει τις πόρτες του για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται αρχικά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου για να μιλήσει για τη ζωή της και το βιβλίο που έχει εκδόσει πρόσφατα.
Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά για την «πτυχιακή» της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το βιβλίο που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει. Με το δικό της ιδιαίτερο χιούμορ, εξετάζει αν ο Γρηγόρης διάβασε το βιβλίο της με τίλτο: «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου». Επίσης αναλύει τις απόψεις της για τον έρωτα και την αγάπη. Εξηγεί γιατί «έπαθε γυναίκα» τα τελευταία χρόνια, αν Θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές και τι πιστεύει ότι φοβούνται οι ηθοποιοί που κάνουν stand-up comedy. Τέλος, «αυτοτραυματίζεται» στην προσπάθειά της να βάλει άρωμα. Ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάσει νέα σειρά για την τηλεόραση αλλά δεν αποκαλύπτει τη θεματολογία γιατί το θεωρεί γρουσουζιά. Άλλωστε αυτή είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Στη συνέχεια τη διαδέχεται στο πλατό η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η «τρελή του Σαγιό» κάθεται στην καρέκλα του παρουσιαστή και αλλάζει ρόλους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση των δύο φίλων. Οι δυο τους συζητούν επί παντός επιστητού, με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Απαντά πώς βλέπει την κόρη της, Μαρία Χάνου, ως ηθοποιό και ποια λέξη δεν της έλεγε συχνά ως παιδί. Πόσο σημαντική θεωρεί η Ελισάβετ τη συντροφικότητα; Είναι έτοιμη να αγαπήσει και να αγαπηθεί; Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξηγεί γιατί απολαμβάνει τον ρόλο της ως «Η τρελή του Σαγιό», στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί. Ενώ από τη θέση της παρουσιάστριας, καταφέρνει να βάλει τα ακουστικά στον Γρηγόρη, σε ένα απολαυστικό παιχνίδι λέξεων.