Media

Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε με Νταλάρα στο παράπονο του Αρναούτογλου

Ο Νίκος Μουτσινάς υποσχέθηκε να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα της εκπομπής του.

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι την απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Με μουσική υπόκοκρουση το τραγούδι «Παραπονεμένα λόγια» έκανε το σχόλιό του.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη χθες στην εκπονπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε κάποιο σημείο αντέστρεψαν τους ρόλους τους και τις ερωτήσεις τις έκανε η ηθοποιός προς τον παρουσιαστή. Τότε θέλησε να λύσει μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Νίκο Μουτσινά, κάνοντας τον παρουσιαστή να απαντήσει.

Ο Γρηγόρης της αποκάλυψε τι έχει συμβεί: «Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει. Του είπα να βγούμε για έναν καφέ να του πω κάτι δεν με πήρε. 2,5 – 3 χρόνια δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να βρειούμε να πιούμε έναν καφέ. Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι να είναι καλά. Είχα πει στο ραδιόφωνο ότι επειδή στενοχωριέται που δεν πάει καλά στα νούμερα ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί».

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε χρόνο και έδωσε την δική του απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτολου. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο», είπε αρχικά. Και ακόλουθα αναφέρθηκε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή;», σχολίασε με χιούμορ. Ενώ συνέχισε απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;», αναφώνησε στο τέλος.

Το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δημοσκόπηση Prorata: Πλήγμα για τη Δημοκρατία οι παρακολουθήσεις λένε 6 στους 10
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2023: Χωρίς τα αναδρομικά Ιανουαρίου οι αυξήσεις
Chevron Right