Media

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας φοβάται τα χειρότερα για τα μάτια του

Όλες οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Σκάι «8 Λέξεις».

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο των «8 Λέξεων» η αγωνία του Οδυσσέα για την εξέλιξη της όρασής του θα κορυφωθεί, κάμπτοντας την ψυχραιμία και την αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζουν γενικά.

Ο  οφθαλμίατρός του, ο οποίος ανησυχεί για την βλάβη στο οπτικό νεύρο, τον παραπέμπει για νέες εξετάσεις ενώ η Ναυσικά, η οποία τον έχει αναλάβει υπό την προστασία της, προσπαθεί να αποκλείσει όλα τα ενδεχόμενα, όπως η κληρονομικότητα. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος την πιέζει να τον στείλουν στο εξωτερικό, όμως συναντά την άρνησή της.

Τα αποτελέσματα και των νέων εξετάσεων θα αποκαρδιώσουν τον Οδυσσέα, ο οποίος ανησυχεί ότι η μητέρα του και ο γιατρός του κρύβουν τα πραγματικά γεγονότα.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα, όπου βρίσκονται προσωρινά ο Οδυσσέας και η Ναυσικά, η Βικτώρια, επιστρέφοντας από το Λονδίνο, ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως η επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας που θα της κάνει, θα είναι κι η τελευταία.

Ο Φρίξος, άθελά του, κάνει την Έλλη να πιστέψει πως θέλει να παντρευτούν, αλλά δεν ξέρει πως να το πάρει πίσω. Η Έλλη φέρνει ρούχα στο σπίτι και κάνει άνω κάτω την ντουλάπα του Φρίξου. Όπως είναι επόμενο, ο ψυχαναγκαστικός σουβλατζής τής κάνει τεράστια σκηνή.

Ο Μιχαήλ πιέζει τον Μιλτιάδη να εμφανιστεί στην εκπομπή του Σίμου. Ο Μιλτιάδης συμφωνεί και ο Έκτορας το λέει στον Αιμίλιο. Λίγο αργότερα όμως, ο Άκης μαθαίνει για τη μήνυση που του έκανε ο Μάρκος και ανοίγει εκ νέου πόλεμο με το κόμμα της Αναγέννησης.

Η Ελισάβετ κάνει πρόταση συγκατοίκησης στον Αιμίλιο και μένει άναυδη με την απάντησή του. Η Εύα λαμβάνει ανησυχητικά νέα από την κλινική της Ρωξάνης στο Λονδίνο. Παράλληλα, η Αποστολία λέει κάτι στον Άκη που τον συγκινεί αφάνταστα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα παράταση στις άδειες οδήγησης που λήγουν
Rapid test στους εκπαιδευτικούς πριν το άνοιγμα των σχολείων
Chevron Right