Media

Survivor 2024: Πλήρης ανατροπή – Η Χρύσα 2η υποψήφια για αποχώρηση

Οι μπλε έκαναν την πλήρη ανατροπή στα spoilers και τη 2η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024.

Η μπλε ομάδα έχασε και τη 2η ασυλία στο Survivor 2024 κι έφτασε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει πάλι για τον 2ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Την ώρα της ψηφοφορίας έγινε η απόλυτη ανατροπή στα spoilers που έδιναν τη Μαριλίνα Βακονδίου ως 2η υποψήφια για αποχώρηση και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Χρύσας Χατζηγεωργίου. 

Η Χρύσα είπε πως το περίμενε αυτό να συμβεί. Ενώ κλειδώνει η γυναικεία αποχώρηση για τη 10η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μπλε:

Η Χρύσα είπε στον Γιώργο Λιανό πως δεν παίζει με καλή ψυχολογία αυτή την εβδομάδα, αλλά έχει απομυθοποιήσει τη διαδικασία της μονομαχίας. Έτσι θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την παραμονή της στο Survivor 2024, δίπλα στην Ευγενία Μπόρλα και στις υπόλοιπες που θα ψηφιστούν στα επόμενα δύο συμβούλια.

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός στην Εύβοια - Το επίκεντρο στην Κύμη
Ανάβει πάλι τον «πυρσό» της ΝΔ για να κάνει σινιάλο στο δεξιό εκλογικό σώμα
Chevron Right