Μπορεί τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίζονται μετ’ εμποδίων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και η σειρά να προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα και Τρίτη, όμως η αγωνία θα κοπάσει σύντομα.
Η αποκάλυψη της εφήμερης σχέσης του Κωνσταντή με τη Ζωή έχει κάνει έξαλλο τον Ακύλα, ο οποίος νιώθει το αίμα του να βράζει. Αποφασισμένος να εκδικηθεί, δίνει παραγγελία να δολοφονήσουν τον νεαρό άνδρα.
Παράλληλα, η Ρένα έχει βάλει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο, σε συνεργασία με τη Μυρσίνη, για να απομακρύνει οριστικά την Ασημίνα από τον Νικηφόρο και η Ελένη ανησυχεί για τα τακτικά ξεσπάσματα του Λάμπρου.
Τέλος, ο Δούκας ανακαλύπτει έντρομος, τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο και αποφασίζει να αναλάβει δράση μαζί με τους κατοίκους του χωριού για να αποτρέψουν την καταστροφική εξέλιξη. Θα καταφέρει όμως να πείσει τους συγχωριανούς του να τον εμπιστευτούν;
Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου: