Media

Survivor 2022: Το μεγάλο δίλημμα του Σπύρου Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ένα ερώτημα που απευθύνει στο κοινό του «Survivor 2022» ενόψει και του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Η σημερινή μάχη στο «Survivor 2022» θα είναι κρίσιμη. Ο Άρης που πλέον ποντάρει στην αγωνιστική του ετοιμότητα και την συμπάθεια του κοινού για να φτάσει στο τελικό, έχει κατακτήσει την πρώτη ασυλία. Αντίθετα, στον τάκο κάθισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μια επιλογή που προκάλεσε τριβή ανάμεσα στους παίκτες, κυρίως ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη. Αφορμή για τον διαξιφισμό ήταν η τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή ότι για άλλη μια φορά οι συμπαίκτες του δεν ψήφισαν αγωνιστικά, με συνέπεια να βγει στον τάκο η Ασημίνα -αν δεν είχε κερδίσει την ασυλία, στον τάκο θα κάθονταν προφανώς ο ίδιος.

Ο Σπύρος Μαρτίκας που για πρώτη φορά εδώ και καιρό δεν είναι υποψήφιος καταφέρθηκε εναντίον του συμπαίκτη του, κατηγορώντας τον ότι δεν σέβεται την ετυμηγορία του κοινού, το οποίο έδειξε την προτίμησή του στον ίδιο 11 φορές. Όπως θα δούμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο φαρμακοποιός έχει διαχωρίσει τη θέση του από εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι παίκτες θα πρέπει να επιλέγουν για αποχώρηση τους πιο αδύναμους αγωνιστικά.

«Ο κόσμος δεν αποφασίζει αγωνιστικά. Αυτό μας έχει δείξει. Ποιος αξίζει τελικά να κάτσει σε αυτές τις 4 καρέκλες. Ο καλύτερος αγωνιστικά; Ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά;» αναρωτιέται στο trailer, αφήνοντας να εννοηθεί πως η προσωπική αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τις επιδόσεις στα αθλήματα.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:

Η κόντρα Σπύρου Μαρτίκα – Άρη Σοϊλέδη στο συμβούλιο της Δευτέρας 20 Ιουνίου:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ένταση μεταξύ Λιθουανίας και Ρωσίας για το Καλίνινγκραντ
Fuel Pass 2: Ποιοι θα πάρουν 100 ευρώ επίδομα βενζίνης
Chevron Right