Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου οι ήρωες προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.
Έτσι και η Αργυρώ πηγαίνει στη δουλειά της, στο ξενοδοχείο, όπου την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Μαθιός βρίσκεται εκεί με ένα μήνυμα από τον Αστέρη, ο οποίος θέλει να την δει. Η Αργυρώ είναι αδιάλλακτη –«για μένα είναι νεκρός» λέει- όμως ο Μαθιός επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα. «Αν μετράει για εσένα ότι σου έσωσα τη ζωή, κάνε το για χάρη μου» την παρακαλεί.
Ο παπά Μιχάλης πάλι στην καθιερωμένη του γύρα στο κοιμητήριο πέφτει πάνω στον Άγγελο με τη λύρα του, καθισμένο στο μνήμα του Πετρή. Είναι η στιγμή που ο παπάς αντιλαμβάνεται πως το μυστικό που κράτησε φυλαγμένο για χρόνια, δεν είναι πια μυστικό. Ο Άγγελος γνωρίζει την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του και τη σχέση που τον συνδέει με τον αδικοχαμένο Πετρή και την Αργυρώ.
Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»: