Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται από τη Δευτέρα 28/8 στο γραφείο της στο νέο στούντιο από το οποίο θα βγαίνει η εκπομπή της. Μετακόμισε από τα Μελίσσια σε νέο πλατό στο Γαλάτσι.
Οι αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είναι σαρωτικές. Η πρώτη ήρθε με την μεταφορά της παρουσιάστριας από τις 10 στις 12, με μία ώρα λιγότερης διάρκειας, αφού η εκπομπή θα τελειώνει στις 14:00 πριν από το δελτίο ειδήσεων. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 11/9. Οι εργασίες για το νέο πλατό ολοκληρώνονται κι αναμένεται η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μαζί με το νέο τρέιλερ.
Το όνομα της εκπομπής άλλαξε από «Πρωινό μας» σε «Fay’s Time» – που φαίνεται να είναι το επικρατέστερο. Η ομάδα των συνεργατών της παρουσιάστριας με εξαίρεση τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Άγγελο Βουράκη, άλλαξε κι αυτή. Προστέθηκαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη μπήκαν στο team μετά την αποχώρησή τους από το Open.
Και τέλος την ομάδα συμπλήρωσε η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα media και showbiz, ενώ μετά από την εκπομπή Love it εργαζόταν πίσω από τις κάμερες.
Στο τιμόνι της ενορχήστρωσης των θεμάτων της εκπομπής θα βρίσκεται η Αγγελική Γιαννακοπούλου, ως αρχισυντάκτρια. Μαζί με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο νέο πλατό και η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.