Media

Survivor 2021: Μαλλιά – κουβάρια η Κάτια με την Ελευθερία

Στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor 2021» ο πήχης δυσκολίας των αγωνισμάτων ανεβαίνει και ο καυγάς στο στρατόπεδο των Διάσημων φουντώνει.

Το «Love it» πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο του «Survivor 2021», τα οποία σχολίασαν η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης.

Αν νομίζατε πως το χθεσινό αγώνισμα ήταν δύσκολο, η αλήθεια είναι πως ήταν εύκολο σε σύγκριση με το σημερινό.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ανά δυάδες -γυναίκες εναντίον γυναικών, άνδρες εναντίον ανδρών- στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, που απειλεί την ενότητα των Διάσημων, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, η Κάτια και η Ελευθερία θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν, όπως και ο Τριαντάφυλλος με τον Πάνο Καλίδη, για να κυλήσει ο τροχός και να μπει στα καθορισμένα αυλάκια, σε μια απόπειρα με μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Η συνέχεια θα παιχτεί στην παραλία των Διάσημων όπου Ελευθερία και Κάτια θα γίνουν μαλλιά – κουβάρια, όταν η τραγουδίστρια θα κατηγορήσει την συμπαίκτριά της ότι κλέβει ρύζι.

Είναι η δεύτερη φορά που η Κάτια Ταραμπάνκο κατηγορείται ότι κλέβει φαγητό -την προηγούμενη φορά ο Περικλής Κονδυλάτος την είχε κατηγορήσει ότι κλέβει λάδι- και μένει να δούμε αν στην διαμάχη θα πάρουν μέρος και άλλοι και ποιοι θα είναι αυτοί.

Δείτε το απόσπασμα από το σημερινό  «Survivor 2021» που έδειξε το «Love it»:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΙΝΑΠ: Απαράδεκτη η δήλωση Κοντοζαμάνη, επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα
Δένδιας: Αυξάνεται ο χώρος της εθνικής κυριαρχίας με τα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο
Chevron Right