Media

Η παραλία spoiler: Το πρόσωπο που βάζει τρικλοποδιές στον Αρχοντάκη – Η σκοτεινή πλευρά της Νικολίνας

«Στη σειρά κάνω έναν αλιτήριο, ο ρόλος της Μπέτυς Λιβανού δεν είναι αυτός που φαίνεται στο πρώτο επεισόδιο», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τον ρόλο του στη σειρά «Η παραλία».

Στη παρέα της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και αναφέρθηκε στην νέα σειρά της ΕΡΤ1. «Η παραλία». Ο ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής για τη νέα σεζόν, η οποία θα προβάλλεται πλέον σε νέα ώρα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Η παραλία», που θα καθορίσει σημαντικά τις εξελίξεις, αλλά όχι για καλό σκοπό. Ο χαρακτήρας που υποδύεται δεν εισβάλλει στη σειρά από τα πρώτα επεισόδια και είναι ένας άνθρωπος που δρα υπόγεια και παράνομα.

Μέσα από τη συγγένειά του με τον Λοΐζο Ανδρουλιδάκη, τον κοινοτάρχη στα Μάταλα, του επιτρέπει να σκάβει τον λάκο του Διονύση Αρχοντάκη στο θέμα της απόκτησης των χωριαφιών όπου θέλει να χτίσει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε για τον ρόλο του και τη σειρά: «Να πούμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ. Να πούμε στους διαφημιστές να βγάλουμε μπλουζάκια «ήμουν κι εγώ στην ΕΡΤ». Έχει κάνει πολύ σπουδαία δουλειά ο πρόεδρος, είμαι περήφανος. Είναι ζήτημα χρόνου να μπει στο πεδίο της ανταγωνιστικότητας με τα άλλα κανάλια.

Ο ρόλος μου είναι ένα κακό παιδί. Δεν είμαι στα πρώτα επεισόδια. Κάνω έναν αλιτήριο. Παρά τον ρόλο του Χαμπέα που έκανα έναν καλό άνθρωπο, επιμένουν να μου δίνουν ρόλους του κακού.

Ναρκωτικά, παράνομα σπίτια, σκοτώνω, γυναίκες. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη δουλειά. Αυτή η δουλειά δεν μοιάζει καθημερινή, είναι σινεμαδίστικη. Σε αυτές τις σειρές δίνω μεγαλύτερη βάση», ενώ συμπλήρωσε πως και η Νικολίνα, που υποδύεται η Μπέτυ Λιβανού, δεν είναι η καλοκάγαθη γυναίκα που φαίνεται στο πρώτο επεισόδιο. Είναι το ίδιο ύπουλη με αυτόν.

Οι παρουσίαστές πρόβαλαν στην εκπομπή ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη σειρά «Η παραλία», από το επεισόδιο που οι τηλεθεατές θα δουν τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Ο ηθοποιός θα παίξει και στην άλλη μεγάλη σειρά της ΕΡΤ, την «Έρημη χώρα», για την οποία είπε πως είναι πραγματικά μια κινηματογραφικά γυρισμένη σειρά, όπως και «Η παραλία».

Τα σχετικά βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα προειδοποίηση Μαρουσάκη για την κακοκαιρία - «Καμπανάκι» για πλημμυρικά φαινόμενα
Η ζωή του Αλ Φαγέντ: Από τους δρόμους της Αλεξάνδρειας μεγιστάνας στο Λονδίνο
Chevron Right