Η νέα σειρά της ΕΡΤ1, «Η παραλία» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 4/9 στις 22:45 και οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών συζητήθηκαν αρκετά στα social media.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε ο Γιώργος Νινιός στον ρόλο του Δημητρού, ενός μικρού παιδιού που ζει φυλακισμένο στο σώμα ενός 60χρονου. Είναι ο μεγάλος αδερφός της Αντιγόνης Αρχοντάκη (Γιούλικα Σκαφιδά) και γιος της Νικολίνας (Μπέτυ Λιβανού}. Ο Δημητρός έχει προβλήματα νευρικής φύσεως που τον οδηγούν σε πολλές μεταπτώσεις. Άλλες φορές είναι ένα μικρό παιδί κι άλλες ένα θηρίο ανήμερο.
Ο ίδιος παρουσίασε σε ένα μικρό βίντεο τον εαυτό του, λέγοντας:
«Είμαι ο Δημητρός Αρχοντάκης. Η μητέρα μου είναι η Νικολίνα (Μπέτυ Λιβανού). Με γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό το παιδί ζει με πολύ ιδιαίτερη σκέψη, κινείται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.
Σκέφτεται πολύ ιδιαίτερα και διαφορετικά από τους άλλους. Φυσικά ενθουσιάζεται πολύ εύκολα, λυπάται πολύ εύκολα. Είναι στα άκρα αλλά και συγχρόνως σε μια ροή που του την έχει επιβάλει η κατάστασή του», λέει ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα που υποδύεται.
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η παραλία», σχολιάστηκε πολύ από τους χρήστες του Twitter, ενώ η ερμηνεία του Γιώργου Νινιού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν είναι τελικά τυχαίο που η σειρά έγινε πρώτο trend με την πρεμιέρα της.
Δείτε μερικά σχόλια:
Protect him at all costs🥹#HParalia pic.twitter.com/ZHepVtwZaJ
— –Aretiᥫ᭡ (Taylor's version) (@petropoulouu_) September 4, 2023
ΑΠΟΛΑΥΣΗ ειναι ο ατιμος !! μεγαλη αγκαλια !! #Hparalia pic.twitter.com/omyVBzuWCW
— 𝓒𝓱𝓻𝓲𝓼𝓽𝔂.𝓟𝓸𝓵𝔂♐🌸 (@christypoly) September 4, 2023
https://twitter.com/DimitraAntonia7/status/1698799271431082375