Media

MasterChef 2024: Ασυλία και δύο νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση στις 22/3

Με δοκιμασία ασυλίας σε δύο στάδια και νέα ψηφοφορία έκλεισε το επεισόδιο του MasterChef 2024.

Μετά από το συμβούλιο του MasterChef 2024, όπου ανακοινώθηκε από τους κριτές το αποτέλεσμα της ομαδικής και η νίκη της μπορντό μπριγάδας, ακολούθησε η δοκιμασία της ασυλίας για τους γκρι.

Η δοκιμασία ασυλίας χωρίστηκε σε δύο στάδια, όπου συμμετείχαν τέσσερα από τα εφτά μέλη της γκρι μπριγάδας. Στο πρώτο η Βιβή, ο Σταμάτης, ο Λευτέρης και ο Κώστας κλήθηκαν να φιλετάρουν άρτια τρία κοτόπουλα, όπως υπέδειξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Κώστας με τον Λευτέρη, προκρίθηκαν στη δεύτερη και τελευταία φάση, που τους ζητούσε να τηγανίσουν τέλεια το κοτόπουλο που μόλις είχαν μεριδοποιήσει.

Ενώ κατόπιν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το όνομα του νικητή: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε δύο πολύ καλές προσπάθειες. Στα σημεία ένας από τους δύο έχει τηγανίσει καλύτερα τα κομμάτια κοτόπουλου, έχουν διατηρηθεί λίγο πιο ζουμερά συγκεκριμένα σημεία και δεν έχει χάσει και μέρος από το πανάρισμα. Σε αυτά στεκόμαστε. Λίγο καλύτερη προσπάθεια για αυτούς τους τρεις λόγους που μόλις ανέφερα είναι η προσπάθεια του Κώστα».

Ο Κώστας πήρε την ασυλία:

Στη συνέχεια οι μάγειρες της γκρι μπριγάδας ψήφισαν για την αποχώρηση της Παρασκευής 22/3. Από την ψηφοφορία προέκυψαν δύο ακόμη υποψήφιοι, αφού ο Χρήστος με τον Λευτέρη ισοψήφισαν.

Δύο ακόμη υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef 2024:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαρίνα Σάττι: Στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος στην «OPAP Arena» (φωτό, βίντεο)
Σύνοδος Κορυφής: Η Ευρώπη μπαίνει γερά στον πόλεμο με τη Ρωσία - Στήριξη στην Ουκρανία «για όσο χρειαστεί»
Chevron Right