Αναστάτωση επικρατεί στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2021 με την περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο καθώς έχει επισκεφτεί δύο φορές το νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της ανησύχησε την παραγωγή, αλλά και τους συμπαίκτες της.
Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η Κάτια έχει βγει από το νοσοκομείο, ωστόσο, δεν θα πάει στην παραλία, αλλά θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρόν.
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τον Περικλή Κονδυλάτο και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας. Όταν η Ελίζαμπεθ τον ρώτησε αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε ως εξής:
«Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν».
Από την πλευρά της η Ελίζαμπεθ απαντά: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».