Το Survivor 2024 είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φροντίζει σε τακτά διαστήματα να το θυμίζει στο φανατικό κοινό. Η 12η εβδομάδα βρίσκει τις δυο ομάδες σε νέες ανακατατάξεις, αυξομοιώσεις στα στατιστικά των παικτών και με πολλές νέες εξελίξεις. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία; Ποιον ψηφίζουν οι ηττημένοι ως 2ο υποψήφιο για αποχώρηση; Και τελικά ποια είναι η βόμβα που έριξε ο Μάριος Πρίαμος και τάραξε τα νερά;
Η μέρα για έναν ακόμη σημαντικό αγώνα ασυλίας έφτασε για τους παίκτες που αγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Η μπλε ομάδα μετά από μια συντριβή στο 12-4 από την κόκκινη, ήδη ψήφισε κι έστειλε την Ευγενία Μπόρλα για τρίτη φορά να μονομαχήσει για την αποχώρηση. Βέβαια η παίκτρια έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής άστοχη στα ομαδικά και terminator στους στόχους αποχώρησης.
Ο στίβος είναι πάλι με κυρίαρχο στοιχείο το νερό, κάτι που πριν έναν μήνα ήταν υπέρ της μπλε ομάδας. Μόνο που τη Δευτέρα έχουν άλλο ένα πλήγμα στους παίκτες. Μπορεί να επέστρεψε στα run ο Σάββας Γκέντσογλου, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει πόντους στην ομάδα. Όπως φαίνεται καθαρά και στο τρέιλερ ήδη έχει αστοχία ξεχνώντας να κατεβάσει τη μπλε σημαία πριν βουτήξει στο νερό. Πράγμα που σημαίνει πως χάνει πολύτιμο χρόνο επιστρέφοντας σε ασφαλές σημείο για να προσπαθήσει ξανά κι αυτό ίσως σε επόμενο πλάνο να στοιχίζει τον πόντο στην ομάδα του.
Ενώ είναι αμφίβολο αν θα τρέξει στον αγώνα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αφού από το επεισόδιο της Κυριακής έγινε λόγος για day off και πέναλτι που θα χρεωθεί η μπλε ομάδα από την απουσία της. Η παίκτρια έχει τραυματισμό στο πόδι και πονάει όπως δήλωσε, αλλά σκοπεύει να ζητήσει να μην παίξει χωρίς την εντολή του γιατρού της παραγωγής.
Οι κόκκινοι εκμεταλεύονται όλες τι συγκυρίες και κάνοντας τα σωστά ματσαρίσματα, είναι η επικρατέστερη ομάδα για την 2η ασυλία στο Survivor 2024 στις 25/3. Με την εξέλιξη αυτή, η μπλε ομάδα ίσως βρεθεί σε δίλημμα. Θα ψηφίσουν ξανά γυναίκα ή θα αλλάξουν το πρόσωπο που θα ρίξουν στον τάκο την τελευταία στιγμή;
Γιατί όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, δεν μπορούν να ψηφίσουν τη Χρύσα Χατζηγεωργίου με εντολή γιατρού, μέχρι την Τετάρτη 27/3. Ενώ θα δυσκολευτούν να το κάνουν και για τη Σταυρούλα, ειδικά αν δεν έχει αγωνιστεί για την ασυλία.
Μοναδική επιλογή είναι η Αναστασία Τσέρου. Θα ψηφίσουν όμως μια παίκτρια του 60% που ανεβαίνει συνεχώς ή θα βρουν στον Ταλαδιανό την εύκολη λύση για τον 2ο υποψήφιο για αποχώρηση; Τελικά τίποτα από τα παραπάνω δεν θα χρειαστεί να γίνει τουλάχιστον το βράδυ της Δευτέρας 25/3 καθώς υπάρχει το οριστικό spoiler πλέον κι όχι εκτιμήσεις. Το αποτέλεσμα του αγώνα έχει κλειδώσει και η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει τη 2η ασυλία κάνοντας το 25-24 στους αγώνες συνολικά, οπότε οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα ψηφίστουν μεταξύ τους και ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης θα δείξει αν το φύλο της αποχώρησης θα είναι αντρικό ή γυναικείο.
Το τρέιλερ του Survivor 2024 για τη 2η ασυλία στις 25/3:
Μια ακόμη έκπληξη που επιφυλάσσει η παραγωγή του Survivor 2024 έρχεται από την Ελλάδα και την Κύπρο σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα στο πάρτι της ένωσης των ομάδων που θα γίνει σε 3 εβδομάδες περίπου, θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και παίκτες από τις προηγούμενες διοργανώσεις.
Ο πρώτος από αυτούς που ανακοίνωσε πως θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης είναι ο «τρελός Κύπριος», Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Με ένα story του στο Instagram, ο φιναλίστ του Survivor 2017 και του Survivor All Star δηλώνει πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να ελέγξει αν γίνονται σωστά τα ματσαρίσματα. Μένει να αποκαλυφθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των παικτών που θα βρεθούν στη μοναδική γιορτή του Survivor πριν από τον μεγάλο τελικό.