Οι επιλογές για την ψηφοφορία της μπλε ομάδας στερεύουν κι αυτό φάνηκε στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Τρίτης 26/3 του Survivor 2024. Η 3η υποψήφια για αποχώρηση στις 28/3 ήταν η Αναστασία Τσέρου και αυτό σχολιάστηκε έντονα από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.
Η Ασημίνα έκανε την κριτική της πρώτη, λέγοντας πως οι μπλε έπρεπε να επιλέξουν αντρική αποχώρηση αφού όλες οι γυναίκες της ομάδας είναι τραυματισμένες. Ειδικότερα δεν έπρεπε να ψηφίσουν την Αναστασία που έφερε τους περισσότερους πόντους και τρέχει σε όλα τα flag races, ενώ έχει χτυπήσει το δάχτυλό της.
Παράλληλα η Σταυρούλα είχε ζητήσει να ψηφιστεί παρά τον τραυματισμό της, κάτι που τελικά δεν έγινε. Ενώ οι κόκκινοι δήλωσαν πως ξεκάθαρα οι παίκτες της μπλε ομάδας θέλουν να προστατεύσουν τη Χρύσα. Επίσης τόνισαν πως φοβήθηκαν να στείλουν άντρες στις μονομαχίες αποχώρησης, από τη στιγμή που μπορούν να αγωνιστούν.
«Νιώθω ξενερωμένη 100%…», ήταν το πρώτο σχόλιο της Αναστασίας μετά από το άνοιγμα της κάλπης. Επίσης ανέφερε πως ήταν απόφαση όλης της ομάδας, καθώς η Χρύσα είναι τραυματισμένη και η Σταυρούλα πρέπει να ξεκουράσει το πόδι της «Αυτό δεν σημαίνει πως το απολαμβάνω κιόλας», πρόσθεσε. Η Ανασταστία θα μονομαχίσει με την Ευγενία και την Άιρα, καθώς και με όποια ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο μετά από τον αγώνα για την 3η ασυλία.