Media

Survivor: Ποια παίκτρια δεν χάρηκε με την είσοδο της Ταραμπάνκο

Η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο, μιας παίκτριας που είχε αποδείξει τη μαχητικότητά της στον περσινό κύκλο του Survivor, δεν ήταν για όλους μια ευχάριστη έκπληξη.

Μπορεί η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor να θεωρήθηκε από πολλούς πλεονέκτημα για την ομάδα των διασήμων, όμως υπήρξε μια συμπαίκτριά της που δεν χάρηκε ιδιαίτερα.

«Σήμερα ήρθε και νέα παίκτρια στην ομάδα. Θα ήθελα πολύ να χαρώ παραπάνω αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να χαρώ υπερβολικά. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν μπήκε ένας άντρας εφόσον αυτή τη στιγμή με την έλλειψη του Λάμπρου έχουμε μόνο δύο άντρες», δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

Από τη μεριά της η Κάτια, αναφορικά με την επιστροφή της και τον στόχο που έθεσε είπε: «Ο στόχος που έχω βάλει γυρνώντας στο Survivor 22 είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Έχω κάνει και ένα μικρό – δεν το λες και μικρό βέβαια – τατουάζ που σημαδεύει την κορυφή. Αυτό που περιμένω από το βράδυ στο Survivor είναι να μην βρέξει».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ακόμα πιο ακραία πόλωση φέρνει η απόφαση Μητσοτάκη για μη αλλαγή του εκλογικού νόμου
Survivor: Κάτια Ταραμπάνκο - Ποια είναι η «Διάσημη» που άναψε φωτιές με την επιστροφή της
Chevron Right