Media

Τάιλερ Μακμπέθ: Επέστρεψε στην Ελλάδα για την ορκωμοσία Κασσελάκη

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από το ολιγοήμερο ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ αναχώρησε πριν από μερικές ημέρες για τις ΗΠΑ, για να επισκεφτεί την οικογένειά του. Τα πλάνα από το αεροδρόμιο όπου πήγε με τη συνοδεία του συζύγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη προβλήθηκαν πρώτα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ήταν από κάμερα κινητού ιδιώτη που βρέθηκε επί τόπου.

Τότε είχε γίνει γνωστό ότι ο Τάιλερ θα επέστρεφε στην Ελλάδα μετά την απόλυση του Στέφανου Κασσελάκη από το στρατό. Τελικά, ο σύζυγος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε νωρίτερα για να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του, στις 29 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων του.

Συνεργάτης της «Super Κατερίνας» τον εντόπισε στον δρόμο όπου έβγαζε βόλτα την σκυλίτσα του ζεύγους, την Φάρλεϊ, συνοδευόμενος από άνδρα της προσωπικής φρουράς του Στέφανου Κασσελάκη. Ευγενικός, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και περιορίστηκε να πει ότι νιώθει χαρούμενος που βρίσκεται εδώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέθανε ο Γιώργος Τερζόπουλος - Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ
Σασμός - spoiler: Ο ρόλος της Νάντιας που θα αλλάξει τα πάντα
Chevron Right