Το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, μια από τις πιο αδύναμες αγωνιστικά παίκτριες του φετινού «Surviror 2021» αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής στην τελευταία ψηφοφορία του κοινού, προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα από τους χρήστες του Twitter, όσο και στον Άγιο Δομίνικο.
Μάλιστα, πολλοί από τους παίκτες της Μπλε ομάδας εξέφρασαν την απορία τους για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι περίεργο συνέβη. Μια από τις παίκτριες που μίλησαν on camera είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αναρωτήθηκε δημόσια για την πιθανή σχέση ανάμεσα στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την επιρροή που ασκεί ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη, πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης.
«Χθες χάρηκα πάρα πολύ που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια αλλά αναρωτιέμαι πέρα από το ότι είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό πλάσμα τι άλλο έχει να προσφέρει. Και λέω τώρα μήπως επειδή ο μπαμπάς της είναι βουλευτής, την ψήφισε όλη η βουλή; Δεν ξέρω. Οι πολιτικοί μάλλον κάνανε εκεί τα κουμάντα τους και βγάλανε την Ανθή την πιο δημοφιλή», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Δείτε τις δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη: