Ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρώτο επεισόδιο του Famagusta καθώς και για έναν ακόμη κύκλο (4ο) της σειράς «Η Γη της Ελιάς».
Ο σκληρός Δημοσθένης της Αρεόπολης αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ώντας το 10ο παιδί της οικογένειάς του σε ένα μικρό χωριό με μόλις έξι σπίτια. Ο ηθοποιός όπως είπε εργάστηκε σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πάντα με ταπεινότητα, ακόμη κι όταν ήρθαν οι επιτυχίες και η καταξίωση. Σε κάθε δεκαετία της ζωής του άνοιγε κι ένα νέο κεφάλαιο, πάντα με σκληρή δουλειά.
Μιλώντας στο Off The Record Podcast της Cyprus Times και στον δημοσιογράφο Νικόλα Πέτρου Καπαρτή, ο Κούλλης Νικολάου παραδέχτηκε πως απέκτησε περισσότερα από όσα διεκδίκησε. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει αποκτήσει εκατομμύρια.
Θεωρεί όμως πως σε κάθε μεταβατικό στάδιο στα επαγγελματικά του έχει αμφισβητηθεί, αλλά αυτό δεν τον πτόησε και δεν τον έκανε να αμφιβάλλει για τον εαυτό του. «Μετά τα 50 αρχίζεις να καταλαβαίνεις τη ματαιότητα των πραγμάτων», τόνισε και για τον λόγο αυτό δεν τον ενδιέφεραν οι γνώμες των άλλων.
Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου ξεκίνησε το 2010 και από τότε έχουν κάνει μαζί πολλές επιτυχημένες σειρές.
Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε στην υπερπαραγωγή Famagusta που ετοιμάζουν με τον Ανδρέα Γεωργίου για να προβληθεί από τον Ιανουάριο του 2024 στο Mega. Πρόκειται για μια χρονιά ορόσημο, αφού συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο.
Η Βάνα Δημητρίου έχει ξεκινήσει την ιστορία της σειράς βασισμένη σε πολλές και πραγματικές ιστορίες Κυπρίων. «Δεν θα σπείρουμε το μίσος με τη σειρά», που όπως είπε θα αποτελείται από 24 επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε σε μέρος της Λευκωσίας με 150 κομπάρσους να υποστηρίζουν τους ηθοποιούς στη σκηνή της εισβολής. Κυριολεκτικά «Ο Ανδρέας Γεωργίου χτυπά ρέστα σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης και θα το δείτε με την προβολή του πρώτου επεισοδίου», είπε ο Κούλλης Νικολάου.
Αρχικά ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του Δημοσθένη ο οποίος περνά από διάφορες φάσεις στα νέα επεισόδια. Επίσης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει 4ος κύκλος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»: «Όχι, δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο», ήταν η πρώτη του αντίδραση και συνέχισε λέγοντας: «Η Γη της Ελιάς, όσο το χρειάζεται το κοινό της και αν δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, αλλά ακόμη δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα», είπε ο Κούλλης Νικολάου. Γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είπε σε συνέντευξή της η Αντιγόνη Κουλουκάκου, όταν ανέφερε πως ο δικός της ρόλος τελειώνει στην τρίτη σεζόν της σειράς.