Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 η ομάδα των Κόκκινων θα αποχωριστεί ένα παίκτη, καθώς οι Μπλε παραμένουν οι κυρίαρχοι του Αγίου Δομίνικου.
Οι τρεις παίκτες που κάθονται σήμερα στο σκαμνί, είναι οι εξής: Ανθή Σαλαγκούδη, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος.
Έτσι, σήμερα ένας από αυτούς τους τρεις θα μπει για πάντα αντίο στο ριάλιτι επιβίωσης.
Πώς έφτασαν όμως και είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση;
Καταρχάς, δεν είχε πολλές εκπλήξεις η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν εκ νέου για την κατάκτηση της ασυλίας, με τους Κόκκινους να χάνουν ξανά και να δίνουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ο μόνος που δεν μπορούσε να ψηφιστεί, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ενώ κλήθηκε να δώσει τον τρίτο υποψήφιο.
Έπειτα από την ψηφοφορία, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία την περασμένη εβδομάδα ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια του κοινού, να συμπληρώσει τη δεύτερη θέση, δίπλα στην Ασημίνα Ιγγλέζου.
Με τη σειρά του, ο Κοψιδάς «έδωσε» τον Περικλή Κονδυλάτο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
«Δεν θα απαντήσω στην ψήφο που μου δίνει ο Γιώργος, δεν θέλω να πω τίποτα γιατί έχω πει πολλά εδώ μέσα», δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τον ηθοποιό, σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.
Το «φαρμάκι» της Σαλαγκούδη
Είναι γνωστό πως οι σχέσεις στην ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι) είναι τεταμένες και ότι οι παίκτες «σφάζονται» μεταξύ τους, αγνοώντας πλήρως τις επιτυχίες των Μπλε (πρώην Μαχητές) στο στίβο μάχης.
Παρόλα αυτά, νέες δηλώσεις και συγκεκριμένα από την Ανθή Σαλαγκούδη, βάζουν λάδι στη «φωτιά».
«Έχω γεμίσει για αυτή την ομάδα μώλωπες, αλλά η ομάδα μου δεν με πιστεύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, επέμεινε στο γεγονός ότι έχει «μώλωπες και πληγές», αλλά και ότι «η ομάδα μου δεν με πιστεύει».
https://youtu.be/mibYMj3zs48