Έχει και τα καλά του το να κάνεις ζωντανή εκπομπή το σαββατοκύριακο. Το πρώτο πως κερδίζεις μερικές επιπλέον ημέρες διακοπών στην αρχή της σεζόν.
Στις 10 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Όπως θα δούμε και στο teaser που βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στον αέρα, η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα του σαββατοκύριακου» έρχεται ορεξάτη, περιστοιχισμένη από την τηλεοπτική παρέα της, για να μας μεταδώσει όλη τη θετική ενέργεια που άντλησε το καλοκαίρι.
Η Ναταλία Γερμανού αυτή τη σεζόν θα έχει απέναντί της την Μαρία Μπακοδήμου από τη συχνότητα του Σκάι σε μια εκπομπή που θα συνδυάζει την ελαφριά ψυχαγωγία με τη σάτιρα, στη θέση του «Όλα γκουντ» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα προβάλει το Mega στη θέση του «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου.
Να θυμίσουμε πάντως ότι η Ναταλία Γερμανού «μετακόμισε» στην αρχή της περσινής σεζόν στο My Radio 104,6 της Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι o Alpha ενεργοποίησε φέτος το δικαίωμά του να ανανεώσει το συμβόλαιό της για ένα χρόνο, το περίφημο plus one στα συμβόλαια πολλών παρουσιαστών, έδωσε λαβή σε κάποιους να γράψουν ότι η παρουσιάστρια ενδεχομένως έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με το Mega για την σεζόν 2023-2024.
https://www.instagram.com/p/ChnLPn0suCw