Ο αγώνας ασυλίας του Survivor All Star ξεκίνησε καλά για τους Μαχητές αφού ο Ηλίας Γκότσης άνοιξε το σκορ υπέρ της ομάδας του. Ενώ ακολούθησαν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανεβάζοντας τους πόντους της μπλε ομάδας.
Νωρίτερα όταν οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό για να δώσει της υποδείξεις για τον στίβο, η Αφροδίτη Σκαφιδά έκανε παράπονα για την συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι. Συγκεκριμένα είπε στον παρουσιαστή ότι ο Κόρο έχει περιφράξει ένα σημείο για να μαζεύονται με τους παίκτες που έχει έρθει πιο κοντά.
Η Αφροδίτη είχε κάνει τα παράπονά της για τον Κόρομι και στην κάμερα του Survivor All Star λέγοντας: «Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια», είπε για τους συμπαίκτες της.
Τα παράπονα της Αφροδίτης Σκαφίδα:
Όπως φαίνεται οι Κόκκινοι μπορεί να κάνουν υποδείξεις στους Μπλε για τη συνοχή τους, αλλά οι ίδιοι έχουν διασπαστεί σε παρέες και οργανώνουν τις κινήσεις στρατηγικής τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο Σπύρος Μαρτίκας αφού η νέα παρέα που δημιουργήθηκε δεν θέλει πολύ κοντά της τους Διάσημους που βρίσκονται κοντά του.
Οι Μαχητές κατάφεραν να περάσουν μπροστά κάνοντας το 4-5 κι έπειτα το 4-6, ενώ ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να ανακόψει τη φόρα των μπλε με μια νίκη έναντι στον Κρις Σταμούλη.
Ο Γκότσης άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Μαχητών:
Τελικά ο αγώνας ασυλίας έφτασε στο 9-9 για τις δύο ομάδες του Survivor All Star. Ο Ηλίας Γκότσης αναμετρήθηκε από τη μεριά των Μαχητών στο flag race για την τελική νίκη και την κατάκτηση της ασυλίας με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε το 9-9 νικώντας την Αφροδίτη Σκαφιδά και πανηγύρισε τρελά:
Ο Γκότης προετοιμάστηκε για το τελευταίο run:
Τελικά τη νίκη και την ασυλία έφερε ή Σταυρούλα Χρυσαειδή στην ομάδα των Διάσήμων και οι Μαχητές πάνε στο συμβούλιο για διπλή ψηφοφορία.