Media

«Χειροπέδες για ένα κιλό φέτα»: Όσα είδε η ρεπόρτερ του Alpha στην Ευελπίδων

Με τη λέξη «ντροπή» περιγράφει στο Facebook η Ρένα Κουβελιώτη την εικόνα που είδε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Δύο κοπέλες με χειροπέδες για 15 ευρώ.

Η ρεπόρτερ του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, περιέγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα περιστατικό που είδε περιμένοντας να βγει στο δελτίο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Όπως περιγράφει η ίδια, δύο κοπέλες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα επειδή έκλεψαν φέτα και ξηρούς καρπούς.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Με χειροπέδες στην Ευελπίδων για ένα κιλό φέτα!!!

Περιμένοντας για να βγω ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων βλέπω δυο κοπέλες με χειροπέδες στα χέρια κ δάκρυα στα μάτια να κατευθύνονται συνοδεία αστυνομικών στον εισαγγελέα .

– Τι έκαναν; Ρωτάει με απορία ο οπερατέρ μου.

– Τι να σου λέω φίλε. Η μια έκλεψε ένα κιλό φέτα κ η άλλη ξηρούς καρπούς αλλά ο διευθυντής του σούπερ μάρκετ έκανε μήνυση. Απάντησε ο αστυνομικός.

Δηλαδή οι δυο κοπέλες κρατήθηκαν όλο το βράδυ κ σήμερα με χειροπέδες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο… επειδή πεινούσαν… για 6-15 ευρώ… ντροπή ρε παιδιά ντροπή».

https://www.facebook.com/rena.kouvelioti/posts/10224863510830043

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έγκλημα στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακά πλάνα από την τελετή έναρξη
Chevron Right