Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη με την ιδιότητα του παρουσιαστή πλέον του ηθοποιού, στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ1.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για την απόφασή του να παρουσιάσει την εκπομπή «Μπαμπά – δες» και να αλλάξει ρόλο μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Οι πρώτες συνεντεύξεις που έκανε τον βρήκαν αγχωμένο για την εξέλιξη της εκπομπής. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση που είχε με τον πατέρα του και στην απώλειά του: «Ο πατέρας μου ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς. Θα ήθελα πολύ να είχα ακόμη μια ευκαιρία να του πω ότι τον αγαπάω πολύ. Έχασα τον μπαμπά μου, 20 μέρες αφότου ήρθε ο γιος μου στη ζωή.
Όταν γεννήθηκε το παιδί και τον είχα αγκαλιά, με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ο πατέρας μας είχε όγκο στο κεφάλι. Το πράγμα ήταν μη αναστρέψιμο, μπήκε στο χειρουργείο, δεν πήγε καλά και σε 20 μέρες τον έχασα.
Αυτό θα είναι κάτι που θα το κουβαλάω και ένας από τους λόγους – χωρίς να βαραίνω άλλο το κλίμα – που κάνω αυτή την εκπομπή είναι γιατί την αφιερώνω στον πατέρα μου, στην τόση αγάπη που μου έδωσε και στην αγάπη που προσπαθώ και εγώ να τη διοχετεύσω στα παιδιά μου. Δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα. Ήταν πολύ ωραίος, ήταν ουσιαστικός. Δεν ήταν βαρύς, είχε τις τσαχπινιές του, ήταν πολύ ωραίος τύπος», πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης.