Media

Δανάη Μπάρκα: «Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν…»

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της την αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη ότι έχει κάνει μηνύσεις σε Μέσα και μάλιστα τις έχει κερδίσει.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε χθες στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» της Zoe Pre και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ψέματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την ίδια και το πως αντέδρασε.

«Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί είμαι και πάρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι…Έχουν πάρα πολύ άδεια σελίδα και πρέπει κάτι να γραφτεί» είπε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε ότι έχει κινηθεί στο παρελθόν νομικά εναντίον εντύπων και εκδοτών κι έχει δικαιωθεί. Βέβαια σήμερα, όπως παραδέχτηκε, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, λόγω των ανώνυμων υβριστών στα social media.

Βλέποντας το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Σμαράγδας, η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει δεχτεί μπαράζ αρνητικών σχολίων στα social από «οπαδούς» της Κατερίνας Καινούργιου μετά από την δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών της με τον πρώην της KatKen, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Δανάη Μπάρκα επισήμανε ότι έχει screen shots με σχόλια από συγκεκριμένες πηγές, τα οποία είναι ξεκάθαρα μηνύσιμα αλλά η ίδια έχει επιλέξει για την ώρα να μην ακολουθήσει την οδό της προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

Και περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφτασε χθες στα χέρια της και την αφορά.

«Χθες εμένα μου ήρθε μια φωτογραφία με ένα περιοδικό που έλεγε ότι είμαι έγκυος σε πρωτοσέλιδο. Όταν μου το έστειλαν, μου το έστειλαν σε στιλ χαχαχα. Αλλά εμείς που είμαστε σε αυτή τη δουλειά ξέρουμε ούτε καν. Αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να μην έχει αντίληψη της πραγματικότητας σε σχέση με αυτά τα περιοδικά και με το ποιος δουλεύει εκεί, μπορεί να το πιστέψει ή και να το κάνει αναπαραγωγή. Μηνύσεις, έτσι πρέπει να απαντάμε. Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χρυσοχοΐδης για γυναικοκτονία: «Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια, δεν θα αποκρυφτεί τίποτα»
Πρόστιμα 1,3 εκατ. ευρώ για ακριβά κλιματιστικά και τρόφιμα: Βαριά καμπάνα για FG Europe - Lidl
Chevron Right