Media

Μαργαρίτα και Τζιοβάνι μαζί στη Ρόδο (φωτογραφία)

Η νικήτρια του «MasterChef» επισκέφτηκε τον συμπαίκτη της στο εστιατόριο του στη Ρόδο για σύντομες διακοπές.

Οι φανατικοί θεατές του «MasterChef» θα θυμούνται ότι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είχε υποσχεθεί στον συμπαίκτης της Τζιοβάνι Σκαράτζι ότι θα κάνουν μαζί διακοπές και να μαγειρέψουν στη Ρόδο, όπου εκείνος διατηρεί το εστιατόριό του Sole Giaguaro.

Άργησε αλλά το έκανε. Η Μαργαρίτα ταξίδεψε στη Ρόδο για να δει τον αγαπημένο της φίλο και φωτογραφήθηκαν μαζί με τις ποδιές τους στην είσοδο του εστιατορίου. Δυστυχώς, λόγω των θλιβερών γεγονότων και του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο νησί των Δωδεκανήσων, η σκέψεις των δύο σεφ για μια γαστρονομική γιορτή έμειναν στα χαρτιά.

Ο Ιταλός σεφ δημοσίευσε στο instagram την φωτογραφία τους μαζί με ένα μήνυμα:

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε.
Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ.
Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες. Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες.
Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα.
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!»

https://www.instagram.com/p/CSZq0IVo5jS/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε πίτμπουλ επειδή τον δάγκωσε
Ηλιόπουλος: Κανένας σεβασμός από τον κ. Μητσοτάκη στον πόνο των ανθρώπων
Chevron Right