Κόσμος

Το μήνυμα Ουίλιαμ – Κέιτ για το μακελειό στο Σίδνεϊ

Το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία στο Σίδνεϊ έστειλαν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, στην πρώτη δημόσια «εμφάνισή» της μετά την περιπέτεια της υγείας της.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι» αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Twitter, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, για την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.

Παράλληλα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσοι επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών των ανθρώπων που χάθηκαν και των ηρωικών σωστικών συνεργείων που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους» έγραψαν στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ζεφύρι: «Χειροπέδες» σε δύο για ναρκωτικά, τι βρήκε η ΕΛΑΣ
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη - Ένας τραυματίας
Chevron Right