Κόσμος

ΗΠΑ: Έχουμε νέα στοιχεία για τους δεσμούς Μπάιντεν με τις επιχειρήσεις του γιου του, λένε οι Ρεπουμπλικανοί

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι, όταν ο Μπάιντεν έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία, είπε στους Αμερικανούς ότι η οικογένειά του δεν έλαβε ποτέ χρήματα από την Κίνα, αλλά αυτό ήταν αναληθές

 

Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές έχουν νέα στοιχεία ότι ο ηγέτης των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε εμπλοκή στις επιχειρήσεις του γιου του Χάντερ στην Κίνα, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του. Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Κέβιν Μακάρθι (Ρεπουμπλικάνος της Καλιφόρνιας) σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Όπως σημείωσε ο νομοθέτης, τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι «ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε για άλλη μια φορά ψέματα στον αμερικανικό λαό».

«Όπως μόλις μάθαμε, όταν ήταν αντιπρόεδρος και ταξίδεψε στην Κίνα το 2013 με το αντιπροεδρικό αεροπλάνο, μαζί του ήταν και ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν», δήλωσε ο Μακάρθι σημειώνοντας ότι ο γιος του σημερινού Αμερικανού ηγέτη ταξίδεψε στη ΛΔΚ για να συναντηθεί με τον Κινέζο επιχειρηματία Τζόναθαν Λι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άρτα: Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στον σύζυγό της
Ιωακείμιδης: Όταν αντί για Περιφερειάρχης λειτουργείς ως υπάλληλος της κυβέρνησης, δεν σχεδιάζεις και δεν αποφασίζεις
Chevron Right