Κόσμος

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ λάμπουν στο χαλί πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix (εικόνες)

Το λαμπερό ζευγαρι των Μπέκαμ γέμισε το χαλί ενόψει της προβολής του ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους στο Netflix.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκαναν μια λαμπερή εμφάνιση καθώς βγήκαν στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ τους την Τρίτη.

Το ζευγάρι συνοδευόταν από τα τέσσερα παιδιά τους Brooklyn, 24 ετών, Romeo, 21 ετών, Cruz, 18 ετών και Harper, 12 ετών, για την πρεμιέρα στο The Curzon Mayfair.

Η σύζυγος του Brooklyn, Nicola Peltz, και η φίλη του Romeo, Mia Regan, έδειξαν επίσης την υποστήριξή τους, καθώς έκαναν μια ενωμένη εμφάνιση με την οικογένεια για να σηματοδοτήσουν το τεράστιο ορόσημο.

Η μητέρα του David, Sandra, η οποία εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, και ο πατέρας του Ted συμμετείχαν επίσης στην οικογένεια στην πρεμιέρα, η οποία προσέλκυσε τεράστια ονόματα διασημοτήτων, όπως ο James Corden, η Anna Wintour και ο Alex Scott.

Ο ενθουσιασμός για το αποκαλυπτικό πρόγραμμα του Netflix, με τίτλο BECKHAM, το οποίο θα φτάσει στις οθόνες στις 8 το πρωί της Τετάρτης και θα δει τους Beckhams να δίνουν μια άνευ προηγουμένου εικόνα της οικογενειακής τους ζωής.

 

beckham-family4_418c7.jpgbeckham-family6_2a9f4.jpgbeckham-family7_3ce23.jpgbeckham-family_c3cb3.jpgbeckham-family2_eca34.jpgbeckham-family3_fa7b2.jpg

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ερωτευμένοι όπως την πρώτη ημέρα – Οι τρυφερές αφιερώσεις του ζεύγους Ομπάμα για την 31η επέτειο γάμου
Έκθεση JP Morgan: Το φάντασμα του κραχ του 2008 πάνω από την παγκόσμια οικονομία
Chevron Right