Κόσμος

Βίντεο σοκ: Αθλήτρια της ενόργανης προσγειώνεται στο έδαφος και σπάει τα πόδια της

Σοκαριστικό ατύχημα σημάδεψε τους περιφερειακούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα.

Το τέλος της καριέρας της και μάλιστα με πολύ επώδυνο τρόπο βίωσε η αθλήτρια Samantha Cerio από το πανεπιστήμιο του Auburn, η οποία είχε μία φρικιαστική πτώση.

Η αθλήτρια αγωνιζόταν στη διάρκεια τοπικού τουρνουά του NCAA στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα.

Πέφτοντας, τα πόδια της λύγισαν προς τα πίσω κι εκείνη κατέρρευσε σφαδάζοντας από τους πόνους και κρατώντας τα εξαρθρωμένα γόνατά της.

Αμέσως η ιατρική ομάδα έσπευσε στο πλευρό της και λίγο μετά την απομάκρυνε από τον χώρο με φορείο.Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αθλήτρια έχει πάθει εξάρθρωση και στα δύο γόνατα και έχει σπάσει και τα δύο πόδια της.

Μετά το τρομακτικό ατύχημα, η Cerio ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόσυρσή της από την αγωνιστική δράση.

https://youtu.be/E1N3vi9UcE8

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Επίδομα ενοικίου αναδρομικά: Η πρώτη πληρωμή
Δώρο Πάσχα 2019: Πότε καταβάλλεται
Chevron Right