Κόσμος

Αφγανιστάν: Τον περιέφεραν στους δρόμους γιατί έκλεψε λάστιχα αυτοκινήτου

Οι Ταλιμπάν περιέφεραν στους δρόμους άνδρα έχοντας κρεμάσει από το λαιμό του δυο λάστιχα αυτοκινήτου που είχε κλέψει.

Τον δικό τους… νόμο έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν οι Ταλιμπάν, οι οποίοι ελέγχουν πλέον ολόκληρο το Αφγανιστάν.

Για το αδίκημα της κλοπής, φέρεται πως η τιμωρία είναι… δημόσια παραπομπή.

Τα κλοπιμαία ήταν δύο λάστιχα αυτοκινήτου, τα οποία κατηγορείται ότι έκλεψε ένας άνδρας , ο οποίος και συνελήφθη.

Έτσι, μαχητές των Ταλιμπάν στην πόλη Τζελαλαμπάντ, που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας, τον περιέφεραν στους δρόμους πάνω σε ένα φορτηγάκι, έχοντας φορέσει στο λαιμό του τα δύο λάστιχα, γράφει ο ιστότοπος Afghan Urdu στην σελίδα του στο Twitter.

«Στο Τζελαλαμπάντ συνελήφθη άνδρας που έκλεψε δύο λάστιχα αυτοκινήτου. Και τα δύο λάστιχα είχαν περαστεί στο λαιμό του κλέφτη, τον οποίο περιέφεραν στην πόλη», αναφέρεται στο κείμενο.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην εν λόγω σελίδα. φαίνεται ότι στην καρότσα του τζιπ δίπλα στους ένοπλους στέκεται ένας άνδρας, από τον λαιμό του οποίου κρέμονται τα λάστιχα που είναι βαμμένα με χρυσό χρώμα.

Η τιμωρία αυτή αποτελεί προειδοποίηση για άλλους κλέφτες, σύμφωνα με τους Ταλιμπάν, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει ότι θα επιβάλλουν την τάξη στην χώρα εφαρμόζοντας σκληρά μέτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/TalibanSoldiers/status/1434882689543258116

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αλ Κελαϊφί: «Χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»
Τσίπρας στο Open: Ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί, έκανε την υπόσχεσή του πράξη
Chevron Right