Κόσμος

Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια λόγω τεχνικού προβλήματος (βίντεο)

Ουρές πολιτών στα αεροδρόμια της Βρετανίας λόγω τεχνικού προβλήματος

Χάος έχει προκληθεί στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω της διακοπής λειτουργείας των συνοριακών υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. 

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου ανάρτησε την προειδοποίηση σήμερα το απόγευμα (25 Απριλίου), χωρίς να αναφέρει πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

Μια δήλωση των επικεφαλής του αεροδρομίου της Σκωτίας ανέφερε: «Η Border Force αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια τεχνική διακοπή, που επηρεάζει τα αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για τους επιβάτες που φθάνουν. Οι ομάδες μας βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων παρέχοντας υποστήριξη, καθώς οι συνεργάτες της UKBF εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος».

Ομάδες της Border Force βρίσκονται, επίσης, στα λιμάνια του Ηνωμένου Βασιλείου και στον τερματικό σταθμό της σήραγγας της Μάγχης, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το πρόβλημα επεκτείνεται και πέραν των αεροδρομίων. Αναφορές από το EdinburghLive λένε ότι οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για 45 λεπτά.

Εικόνες από αεροδρόμια δείχνουν ταξιδιώτες στριμωγμένους σε έναν στενό χώρο του διαδρόμου, καθώς περιμένουν περισσότερα νέα.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Τα στοιχεία μπορεί να είναι fake» λέει τώρα η οργάνωση που προκάλεσε πολιτική κρίση στην Ισπανία
Παλαιό Ψυχικό: Συνελήφθη 61χρονος για πλαστογραφία έπειτα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Chevron Right