Κόσμος

Η πρώτη αντίδραση Μπάιντεν για την απελευθέρωση της 4χρονης Αμερικανής Abigail Idan

«Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γυρίσουν όλοι στις οικογένειές τους», δήλωσε ο Μπάιντεν.

«Είναι ελεύθερη και τώρα βρίσκεται στο Ισραήλ», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν για την 4χρονη Abigail Idan, διπλή υπήκοο ΗΠΑ-Ισραήλ, η οποία ελευθερώθηκε από τη Χαμάς σήμερα Κυριακή 26/11 μαζί με άλλους 16 ομήρους.

«Αυτό που υπέμεινε είναι αδιανόητο», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε διάγγελμά του και πρόσθεσε ότι αναμένει να απελευθερωθούν και άλλοι Αμερικανοί πολίτες από τη Χαμάς.

«Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γυρίσουν όλοι στις οικογένειές τους», συμπλήρωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε μια νέα ομάδα 14 Ισραηλινών ομήρων που ελευθέρωσε η Χαμάς σήμερα Κυριακή 26/11, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό (IDF).

Παράλληλα, αφέθηκαν ελεύθεροι ακόμα τρεις αιχμάλωτοι άλλων υπηκοοτήτων, ώστε να μεταφερθούν στα ισραηλινά εδάφη και να προχωρήσει και σήμερα η ανταλλαγή με τους 39 Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Η παράδοση των ομήρων έγινε από δύο διαφορετικά σημεία, από τη Ράφα και από το βόρειο μέτωπο κοντά στο Ουρίν. Πλέον οι περισσότεροι οδηγούνται στην αεροπορική βάση Χατζερίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα spoiler: Η Ζουζού αποκαλύπτει το μυστικό της όπλο για τον Μηνά
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όσα είπε για τη μάχη με τα κιλά και την τρύπα της πρωινής ζώνης
Chevron Right